Information om lastslädar

DEMA har många olika varianter av lastslädar att välja mellan när det gäller lastförmåga och storlek. Söker du information om lastslädar som du inte finner på vår hemsida är du välkommen att kontakta oss eller Trucker. Vår lastsläde HEAVY 600 kan lasta just 600kg utbredd last. Låter detta som lite mer än du tänkt lasta så finns våran lite enklare lastsläde LIGHT 200 som klarar 200kg utbredd last. DEMA har även många smarta  tillbehör för att du ska kunna få ett maximalt anpassat lastutrymme.

För att få mer information om våra lastslädar och tillbehör, eller för att kunna köpa en lastsläde från DEMA, klickar du på någon av länkarna nedan:

Säkra lasten?

På våra lastslädar och vissa av tillbehören finns urtag för att hjälpa till med lastsäkringen. Tänk på att detta endast skall ses som ett komplement och det är förarens ansvar att lasten är säkrad på ett tillförlitligt och säkert sätt. För mer information om hur du ska kunna anpassat till lastutrymme maximalt kontaktar du oss och läs mer på Transportstyrelsens hemsida när det gäller säker lastsäkring.

Lastsläde Isuzu D-Max

Monteringsanvisningar

Lastsläde HEAVY

600kg lastkapacitet

DEMA Lastsläde Heavy 600 för de lite mer krävande lastuppgifterna. Kan även kompletteras med en mängd tillbehör.

Lastsläde LIGHT

200kg lastkapacitet

DEMA Lastsläde Light 200 för lite enklare lastuppgift för vardagsbruk.

Tillbehör till Lastsläde Heavy

Tillbehör till DEMA Lastsläde Heavy 600. Skapa sidofack vid hjulhusen och hjälper till att hålla lasten säkrare på lastsläden.

Tillbehör till lastsläde Heavy, eller Fasta sidor.

Tillbehör till DEMA Lastsläde Heavy 600 eller Fasta Sidor. Skapar praktisk förvaring mot bilens framstam. Kan monteras fast eller utdragbar.

Tillbehör till Fasta sidor.

Tillbehör till DEMA tillbehör Fasta Sidor. Skapar praktisk förvaring ovanför hjulhusen som annars är outnyttjad lastyta.

Tillbehör till Lastsläde Heavy

Tillbehör till DEMA Lastsläde Heavy 600. Gör så att lastsläden för 140mm höga fram och sidokanter. Praktiskt om man vill last lite högre gods.

Tillbehör till Lastsläde Heavy

Skapa ett övre lastplan för att dubbla lastytan. Övre golvet är flexibelt vilket innebär att ena eller båda sektionerna kan tas bort. Detta för att kunna last fullhög last.